Νέος Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων ο Σάββας Ερωτοκρίτου

Το 2020 ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά λογω της πανδημίας με τις σημαντικές επιπτώσεις σε Κοινωνικό, Οικονομικό και Υγειονομικό επίπεδο.

Το Ιατρικό σώμα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης, απέδειξε την επάρκεια του και συνέβαλλε ουσιαστικά για την επιτυχή έκβαση αυτού του πολέμου.

Ο Σύλλογος μας λογω των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισε προβλήματα στη λειτουργία του.

Σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση για την κανονική λειτουργία του, με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.

Την 27/01/2021 έγινε η 1η διαδικτυακή συνεδρίαση με την πλατφόρμα zoom.

Δυστυχώς το προηγούμενο διάστημα είχαμε την απώλεια 2 εξαιρετικών συναδέλφων. 

Του Γραμματέα του Δ.Σ  του Συλλόγου μας κ.Χρήστου Μπακογιάννη Ιατρού ΩΡΛ και του Ιατρού Παθολόγου Ιωάννη Σακελλαρίου,Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων.

Για την εκλογή του νέου Γραμματέα Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία έπρεπε να γίνει μυστική ψηφοφορία.Με την εφαρμογή του συστήματος ΖΕΥΣ το οποίο εγγυάται το αδιάβλητο της μυστικής ψηφοφορίας,νέος Γραμματέας του Συλλόγου μας εξελέγη ο συνάδελφος Ιατρός Παιδίατρος κ. Σάββας Ερωτοκρίτου με ψήφους 7 υπέρ και 4 λευκά. Την κενωθείσα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο Ιατρός Παθολόγος κ. Χιώτης Σταύρος.

Η κατάληψη της θέσης του Αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία γίνεται από τον πλειοψηφήσαντα Σύμβουλο στις τελευταίες εκλογές για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και είναι ο Ιατρός Παθολόγος κ. Άγγελος Ζορμπάς. Την θέση του ως μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Τρικάλων καταλαμβάνει η συνάδελφος Ιατρός Πνευμονολόγος κ. Ευρυδίκη Καρακάση η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα.

Για την εκλογή τους, τους συγχαίρουμε και ευχόμαστε Καλή Θητεία.

Ο Πρόεδρος

Πέτρου Γεώργιος

Ρευματολόγος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia