Νέο βραβείο για τον σπεσιαλίστα… Jonny

Μία ακόμα διάκριση έρχεται να προστεθεί στο παλμαρέ του παραδοσιακού Fast Food Jonny’s, με τις βραβεύσεις του καταστήματος να διαδέχονται η μία την άλλη. Το Fast Food Jonny’s παραμένει σταθερή κι αγαπημένη αξία, από το 1994 έως και σήμερα, για τους καλοφαγάδες της πόλης των Τρικάλων. Φυσικά οι πιστοί πελάτες του γνωρίζουμε ακριβώς τον λόγο, καθώς έχει καταφέρει να παντρέψει την ποιότητα και την γεύση στο γρήγορο φαγητό και να μπει σε όλα τα σπίτια των Τρικαλινών.

Το FAST FOOD JONNY’S διακρίθηκε ανάμεσα σε 54.500 καταστήματα στη χώρα τα οποία αξιολογούνται από το πρόγραμμα «ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΗΓΈΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ».

Το project ‘’ Αετοί ‘’ είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων πελατών. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το πρόγραμμα και μια μοναδική κριτική επιτροπή που αξιολογεί τις εκάστοτε επιχειρήσεις. Η κατάταξη ‘’ Αετοί ‘’ δημιουργήθηκε για να επιλέξει τις πιο αγαπητές επιχειρήσεις.

Οι βραβευμένες εταιρείες είναι κορυφαίοι στον κλάδο, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών.

Γιατί η ποιότητα και η γεύση φέρουν την υπογραφή του FAST FOOD JONNY’S και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Ασκληπιού 38 ή στο σπίτι σας με ντελίβερι στο 24310 75280 – 6983765 641.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia