Νέο Συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων χαιρετίζει τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις στα Τρίκαλα και σε όλη τη χώρα, που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και  εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, κατέθεσε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και προχωρά, δυστυχώς, την ερχόμενη εβδομάδα στην ψήφισή του.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισε η ΔΟΕ, την Τρίτη 9 Ιουνίου (3ωρη στάση εργασίας της Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας που προκηρύσσει ο ΣΕΠΕ Τρικάλων) ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και

καλεί

όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συνολικά την Τρικαλινή κοινωνία να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρόν στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει από κοινού με την ΕΛΜΕ Τρικάλων, την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 1:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Σημ.: Ο Σ.Ε.Π.Ε. Τρικάλων θα μισθώσει λεωφορείο, για την μεταφορά όσων συναδέλφων επιθυμούν να μεταβούν στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΔΟΕ στην Αθήνα (Προπύλαια) και την πορεία προς στη Βουλή, την Τρίτη 9 Ιουνίου. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΤΡΙΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΤΑΜΠΑΚΑ ΟΛΓΑ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia