Νίκη Κεραμέως στα Τρίκαλα: Εγκαινίασε το νέο κτήριο του Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (Βίντεο & εικόνες)

Την πόλη των Τρικάλων επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή 14/10/2022, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Το κυβερνητικό στέλεχος εγκαινίασε στις 11:00 το πρωί το νέο κτήριο του Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμβασίου – Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ), το οποίο μεταστεγάστηκε και λειτουργεί στο πρώην Αθλητικό Πάρκο «Καρακούσης».

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος ευχαρίστησε εγκαρδίως την αρμόδια υπουργό, τον Δήμαρχο Τρικκαίων και όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του σύγχρονου κτηρίου που θα στεγάζει το Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο.

Νίκη Κεραμέως: Στην ειδική αγωγή και την Εκπαίδευση έγιναν 6.000 προσλήψεις.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν να ενισχύσει την ειδική αγωγή και για το λόγο αυτό έγιναν μετά από 12 χρόνια οι πρώτοι διορισμοί στην ιστορία της χώρας μέσω ΑΣΕΠ, στην ειδική αγωγή το 2020. Επίσης, υπογράμμισε ότι το εν λόγω σχολείο «αποτελεί πολύ ισχυρό συμβολο για το πόσα μπορούμε να επιτύχουμε όταν συμπράτουμε ακριβώς όλοι μαζί».

«Ήρθαμε σήμερα στο ωραιότερο ΕΝΕΕΓΥΛ της Ελλάδας με τα καλύτερα παιδιά και το πιο καλό και πλήρες εκπαιδευτικό προσωπικό» τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία με τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση εξεύρεση πόρων.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia