Νίκος Ανδρουλάκης από Τρίκαλα: «Μείζον πρόβλημα το δημογραφικό» [εικόνες&video]

Σίγουρα δεν υπήρχε η «Πασοκική γοητεία» που άφησε η αύρα του Σκανδαλίδη, ωστόσο η συγκέντρωση με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη έδειξε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει σφυγμό και διάθεση να κάνει αντιπολίτευση με αιχμή του δόρατος το δημογραφικό που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για το μέλλον του τόπου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του φρουρίου για την κοπή της βασιλόπιτας του κόμματος, ο νεαρός πολιτικός έστειλε σαφέστατο μήνυμα ότι το ΚΙΝΑΛ συνεχίζει την αυτόνομη πορεία του, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα κατά καιρούς σενάρια για σύγκλιση σε διάφορα θέματα πότε με τη ΝΔ και πότε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας παράλληλα και σφοδρή κριτική τόσο στο κυβερνών κόμμα, όσο και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εφαρμοζόμενες καταστροφικές πολιτικές τους, από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης έως σήμερα.   

Επιπρόσθετα, κ. Ανδρουλάκης στηλίτευσε όσους τάσσονται  υπέρ ενός νέου ράλι εξοπλισμών, τονίζοντας: «Θέλουμε άμυνα, ασφάλεια, αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε έναν λαό που να ευημερεί, που να αναπτύσσεται, που να μπορεί να έχει οικονομική δραστηριότητα, που μπορεί να παράξει πλούτο, που μπορεί να κάνει οικογένεια. Αυτές είναι ο προτεραιότητες ενός Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Και όσον αφορά τα εθνικά μας συμφέροντα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα υπερασπιστούμε σωστά, έχοντας λελογισμένες αμυντικές δαπάνες, έχοντας αξιόμαχο στράτευμα, αλλά προς Θεού… Όχι ξανά τα ίδια λάθη του παρελθόντος εύκολα».

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν από κοινού ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων Γιώργο Μανώλη. Ο τελευταίος ως οικοδεσπότης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους φίλους και μέλη του κινήματος για την δυναμική τους παρουσία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia