Νίκος Παπαευθυμίου: «Ήρθε το τέλος της εστίασης, τα μέτρα μας αδικούν»

Για επιβολή άδικων μέτρων που οδηγούν στον αφανισμό την εστίαση, έκανε λόγο με δήλωση του στο trikalafocus, ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατορίων – fast food Ν. Τρικάλων Νίκος Παπαευθυμίου:

«Το έργο είναι τελειωμένο. Η εστίαση έχει ημερομηνία λήξης, καθώς μ’ αυτούς τους απογοητευτικούς ρυθμούς, η επιβίωση μας το χειμώνα κρίνεται από δύσκολη έως ακατόρθωτη. Η εκτίμηση μας είναι πως μετά το κλείσιμο της εστίασης για ένα μήνα, ένας στους δύο επαγγελματίες του κλάδου θα κατεβάσει ρολά το αργότερο μέχρι την Άνοιξη. Τα νέα μέτρα μας στοχοποιούν και μας αδικούν διότι εφαρμόζουμε όλους τους υγειονομικούς κανόνες. Όλη η πανδημία προέρχεται από την εστίαση; Έχει πρόβλημα ένα σούπερ μάρκετ και τα κλείνουν όλα; Σε μας γιατί το κάνουν;»

Δείτε την… προφητική τοποθέτηση που έκανε χθες το βράδυ στην πρώην αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου από τα γραφεία των Ε.Β.Ε :

Την προσεχή Δευτέρα είναι πιθανό να υπάρξει διευρυμένη σύσκεψη στα Τρίκαλα προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο αντίδρασης σε τοπικό επίπεδο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia