Νεκρός 75χρονος ξυλοκόπος στο δάσος Ροπωτού

Νεκρός βρέθηκε αργά χθες τη νύχτα 75χρονος ξυλοκόπος σε δασώδη περιοχή του Ροπωτού, από δυνάμεις της Αστυνομίας, που προσέτρεξαν για την ανεύρεσή του.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος ξυλοκόπος ξεκίνησε από την οικία του χθες το μεσημέρι περί τη 1:30 με σκοπό την κοπή ξύλων σε δασική περιοχή του οικισμού «Δημητράκαινα». Το γεγονός ότι το βράδυ & κατά την συνήθη ώρα επιστροφής στο σπίτι του αυτός δεν ενεφανίσθη, ανησύχησε τους οικείους του, οι οποίοι δήλωσαν το γεγονός στο ΑΤ Πύλης.

Στο έργο της ανεύρεσης του άτυχου 75χρονοτυ, εκτός από άνδρες του ΑΤ Πύλης, συμμετείχαν & δυνάμεις του ΠΚ Πύλης, καθώς & της ΟΠΚΕ Τρικάλων, οι οποίες τελικά, μετά από πολύωρες έρευνες, εντόπισαν τον 75χρονο καταπλακωμένο από κορμό δέντρο, η πτώση του οποίου, όπως αποδείχτηκε, απέβη μοιραία για τον ίδιο.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Πύλης, όπου κατά την διαδικασία της νεκροψίας διαπιστώθηκε ο θάνατός του & κατόπιν στο ΓΝ Τρικάλων, απ’ όπου θα η σορός του άτυχου άνδρα, θα μεταφερόταν για την διαδικασία της νεκροτομής στη Λάρισα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

Πηγή: pylinews.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia