Νεολαία Βαλάντη Τσιούτσια: Είχαν κέφι, θετική ενέργεια και Εύα Καλτσή!(φώτο & video)

Δυναμική ήταν η παρουσία των νέων στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια για στιγμές χαλάρωσης και κεφιού στο Stretto όπου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η συγκέντρωση νεολαίας του συνδυασμού ΠΥΛΗ Αξιών.

Η “ώρα” της νεολαίας έδειξε Βαλάντη Τσιούτσια, ένα πρόσωπο που μπορεί να εμπιστευτεί απόλυτα , αφού ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος ξέρει να πιάσει το σφυγμό της νεολαίας που ζητεί λύσεις, ειλικρίνεια και τολμηρές αποφάσεις !

Στο πάρτι γεμάτο μουσική, χορό και…πειράγματα, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά το παρεϊστικο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων, οι οποίοι προτάσσουν το καλό του συνδυασμού που ηγείται ο Βαλάντης, αφήνοντας σε δεύτερο χρόνο την επιθυμία της… αυτοδιοικητικής αναρρίχησης.

Στην κάμερα του trikalafocus μίλησε η γνωστή καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας και ελεύθερη επαγγελματίας Εύα Καλτσή που κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος για ένα σύγχρονο Δήμο Πύλης με πρωταγωνίστρια τη νέα γενιά!

Όλοι οι υποψήφιοι της ανεξάρτητης παράταξης ΠΥΛΗ Αξιών φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Βαλάντη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ΝΙΚΗΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Δείτε το video:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia