Ν. Παπαευθυμίου: «Δυστυχώς με τα νέα μέτρα πάμε σε νέο lock down»

Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού που θα τεθούν σε ισχύ σύντομα σχολίασε μιλώντας στο trikalafocus ο Νίκος Παπαευθυμίου (Νικόλας), πρόεδρος του Σωματείου Εστιατορίων – FastFood Ν. Τρικάλων:

Για μια ακόμα φορά ο κλάδος της εστίασης δέχεται μεγάλο πλήγμα. Μπαίνουμε από σήμερα σε ένα νέο… lock down, δυστυχώς χωρίς στήριξη από την πολιτεία. Αναπόφευκτα θα δεχτούμε μεγάλο πλήγμα αφού είμαστε αναγκασμένοι να ζητάμε πιστοποιητικά εμβολιασμού και ταυτότητα στην είσοδο. Κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα έχουν το σχετικό αποδεικτικό και άλλοι θα αρνούνται να μας δίνουν την ταυτότητα. Αν πάμε στους εξωτερικούς χώρους, για έναν καφέ θα αναγκάζουμε τον πελάτη να πληρώσει 10ευρω επιπλέον για ένα τεστ, οπότε εκτιμώ πως δεν θα ξανάρθει.

Συν τοις άλλοις οι εξωτερικοί χώροι πρέπει να καθαρίσουν από νάιλον και τζάμια, ωστόσο θα περιμένουμε την Παρασκευή για την εξειδίκευση των μέτρων.

Θέλουμε να συνεργαστούμε αλλά δεν είναι μόνο ο η εστίαση που πρέπει να βάλει πλάτη και άλλοι κλάδοι να λειτουργούν ελεύθερα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia