Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Πιαλεία! (φωτ.& video Σάκης Καλαντζής)

Ματς για γερά…νευρά νωρίτερα το απόγευμα στο γήπεδο του Πυργετου ανάμεσα στην Πιαλεία και το Ζάρκο που αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη στον καθιερωμένο αγώνα διαβάθμισης, καθώς οι 2 ομάδες κατέλαβαν την 3η θέση στους ομίλους.Η ομάδα της Πιαλέιας πήρε σπουδαία νίκη με σκόρ 2-1 σε ένα ματς που είχε πολλές φάσεις, αφού οι 2 ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για την πολυπόθητη νίκη!

Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 50ο λεπτό με τον Κύρκο να επιχειρεί δυνατό σουτ που αιφνιδίασε τον Τσουλχάι για το 1-0. Οι παίκτες του Ασκληπιού έφεραν το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ του Τζερεμέ, ενώ η νίκη για τους “ασπρόμαυρους” ήρθε στο 89ο λεπτό οταν μετά από φάουλ του Τσάτσου και λάθος του Παπαευθυμίου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Ηρακλής Ζάρκου: Παπαευθυμίου, Τέλιος, Σδράλης, Βούλγαρης, Καπέλας, Δήμας, Μητρούλιας( 46΄ Καλόγηρος), Κύρκος (90΄Κουκούδας), Αναγνώστου, Πουλιανίτης, Παππάς.

Ασκληπιός Πιαλείας: Τσουλχάι, Αγγελής,Τσάτσος Α, Τσαβαλιάρης, Ζαρίδας, ΤσάτσοςΙ, Κολοσπύρης (48΄Ντίνος), Πανάγος(93΄Ντίνος), Τζερεμές (90΄Καλαντζής), Δημουλάς.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia