Ξεκάθαρος ο Κρεμμύδας: Κατεβαίνω μόνο με συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ (βίντεο – εικόνες)

Με ικανοποιητική συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Φρούριο η ολομέλεια της δημοτικής παράταξης του Κώστα Κρεμμύδα, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα αλλά και ζητήματα που αφορούν το δήμο Τρικκαίων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα» στην ομιλία του προχώρησε σε μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αναφέρθηκε στα νέο εκλογικό νόμο που δίνει τη δυνατότητα εκλογής δημάρχου από τον α’ γύρο αν έχει συγκεντρώσει ποσοστό 43% και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας επισημαίνοντας την ανάγκη συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων της περιοχής για την αλλαγή των συσχετισμών και την ανατροπή της κατάστασης στο δήμο Τρικκαιων.

Ξεκαθάρισε δε, πως δεν είναι αυτοσκοπός του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ωστόσο διεμήνυσε πως όσον αφορά την δική του υποψηφιότητα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνεργαστούν σε στέρεες βάσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για το καλό του τόπου.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι απουσίαζαν στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ενώ αντιθέτως τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Προτείνω ένα ψηφοδέλτιο, ενιαίο, του ευρύτερου κεντροαριστερού και δημοκρατικού χώρου. Το αν θα εκδηλώσω ενδιαφέρον θα εξαρτηθεί από τον αν ευοδωθεί η προσπάθεια. Αυτό δε σημαίνει ότι θα σταθώ εμπόδιο σε όποιον θελήσει να διεκδικήσει τη θέση του επικεφαλής. Σε καμιά άλλη περίπτωση δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος, παρά μόνο αν υπάρχει αυτή η έκβαση. Να μην θεωρηθεί εγωιστικό, εκφράζω τις σκέψεις μου, τις αγωνίες μου, και το μόνο που θέλω είναι να υπάρξει η επόμενη μέρα και η επόμενη μέρα πρέπει να είναι καλύτερη από τη δική μου». Δείτε σε βίντεο αναλυτικά την τοποθέτηση του πρώην υποψήφιου δημάρχου Τρικκαίων:



Ακολούθησαν τοποθετήσεις και έγινε γόνιμος διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων, όπου οι περισσότεροι τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της συνένωσης των προοδευτικών δυνάμεων της πόλης, ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουν με αξιώσεις την δημοτική αρχή τον Οκτώβριο του 2023.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ολομέλεια της παράταξης «Μαζί για τα Τρίκαλα»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia