Ξεκινάει το ταξίδι του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

Στις 6 Σεπτέμβρη οι κεντρικές εκδηλώσεις στα Τρίκαλα

Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας…

“…θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα!” , τον σοσιαλισμό!

Το 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, το μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός, ξεκινάει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα για ακόμη μία χρονιά! Ήδη οι Οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ ξεκίνησαν με μεράκι και ενθουσιασμό την προετοιμασία του Φεστιβάλ, με σκοπό το σύνθημά του να φτάσει παντού, να συζητηθεί μαζικά με νέους ανθρώπους, μαθητές, φοιτητές, νέους εργαζόμενους. 

Επιδιώκουμε το Φεστιβάλ μας να αποτελέσει για μία ακόμα φορά σταθμό για να οργανώσουμε τους αγώνες μας την χρονιά που έρχεται, να ανταλλάξουμε σκέψεις, να εμπνευστούμε, να διασκεδάσουμε…

    Το “ταξίδι” του Φεστιβάλ θα ξεκινήσει και φέτος με τις θερινές ταινιοπροβολές, που θα λάβουν χώρα στο καθιερωμένο πλέον θεατράκι στον Ληθαίο, πίσω από το Μουσείο Τσιτσάνη. Οι προβολές θα είναι και φέτος δωρεάν και θα ξεκινήσουν την Πέμπτη  27 Ιουλίου, στις 21.00 με πρώτη ταινία την τουρκική παραγωγή “η Διεθνής”. Οι προβολές θα συνεχιστούν το Σάββατο 27 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου. 

    Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου με προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε χωριά της περιοχής , ενώ θα κορυφωθούν με τις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στις την Παρασκευή  6 Σεπτέμβρη στον γνώριμο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, όπου θα στηθεί η γνωστή και όμορφη «κόκκινη πολιτεία».

Το πρόγραμμα των κεντρικών εκδηλώσεων του  Φεστιβάλ περιλαμβάνει πολύμορφες δραστηριότητες, συζητήσεις, εκθέσεις, τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5, παιδότοπο με δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ, αλλά και συναυλία με τους Ρίτα Αντωνοπούλου και Χρήστο Θηβαίο όπως και πολιτική συγκέντρωση με ομιλία από τον Θοδωρή Κωτσαντή, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia