Site icon trikalafocus.gr

Ξεπέρασαν τους 100.000 οι επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών

Ικανοποίηση προκαλεί στη δημοτική αρχή Τρικκαίων και ιδίως στους ανθρώπους της e -Trikala, η προσέλευση του κόσμου στον 10ο Μύλο των Ξωτικών, που επέστρεψε προσαρμοσμένος στα υγειονομικά πρωτόκολλα της περιόδου, έχοντας ως θέμα «Ο θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων»

Σύμφωνα με τις μετρήσεις των μηχανημάτων που είναι εγκατεστημένα στην είσοδο και στην έξοδο του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου της Ελλάδας, μέχρι και χθες το μεσημέρι, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι πέρασαν το κατώφλι του Μύλου των Ξωτικών για να νοιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Αρκετοί εξ αυτών προέρχονται από γειτονικές χώρες που πραγματοποιούν οργανωμένες επισκέψεις, ενώ δεν λείπουν και μεμονωμένες οικογενειακές επισκέψεις, με την Βουλγαρία να έχει τη μερίδα του λέοντος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μύλος των Ξωτικών, υποδέχεται φέτος με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, παιδιά… κάθε ηλικίας! Συνδυάζοντας τον πλήρη σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή με τη συνεχή προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον, οι φετινές δράσεις εστιάζουν στο περιβάλλον.

Exit mobile version