Site icon trikalafocus.gr

Ξεπέρασε τον εαυτό της η Έρη Μαυρογιάννη με το μήλο της Εύας! (φωτ. & video)

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο χθεσινοβραδινό κάλεσμα της συγγραφέως και δημοσιογράφου Έρης Μαυρογιάννη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο “το μήλο της Εύας”, στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Τρικκαίων.

Επρόκειτο για μια διαδραστική θεατρική, μουσικοχορευτική βιβλιοπαρουσίαση με τη συμμετοχή 70 και πλέον συντελεστών, οι οποίοι συνεργάστηκαν αρμονικά για την πραγματοποίηση αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης.

Η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα της προορίζονται για τη δημιουργία τριών παιδικών της πόλης των Τρικάλων για παιδιά ΑΜΕΑ, σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων και τον σύλλογο “ΑΡΩΓΗ” ατόμων με ειδικές ανάγκες, με πρόεδρο την κυρία Ελένη Καϊμά. Η Έρη Μαυρογιάννη από το βήμα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του καθώς και τους χορηγούς της βραδιάς για την πολύτιμη στήριξη τους.

Στη συνέχεια προσκάλεσε τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλη Λάππα να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό και εκείνος με τη σειρά του αφού μίλησε με θερμά λόγια για το νέο της εγχείρημα, ευχήθηκε το βιβλίο της να είναι καλοτάξιδο!

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πύλης Παναγιώτης Τσόλας και Δημήτρης Μάντζιος, η πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων Ντίνα Δήμα και το μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Μάνη Γιαννοτάκη.

Στην παρουσίαση η Μαρία Κοντογιάννη που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Στο τέλος της βραδιάς η εμπνεύστρια αυτής της εξαιρετικής και μελωδικής βιβλιοπαρουσίασης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια.

Exit mobile version