Οδυσσέας Ράπτης: Πιστοποιητικό εμβολιασμού και μονάδα rapid test στον Μύλο των Ξωτικών

Διευκρινίσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει φέτος ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και προφύλαξης από τον κορονοϊό, έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος τη e-trikala Οδυσσέας Ράπτης, μιλώντας στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6, το πρωί της Τρίτης.

Όπως υπογράμμισε, απαραίτητη προυπόθεση της επίσκεψης στον 10ο Μύλο των Ξωτικών θα αποτελεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Επιπρόσθετα, στο χώρο του ΚΑΠΗ στο πάρκο Ματσόπουλου θα λειτουργεί κινητή μονάδα για rapid test.

Φυσικά και μας φοβίζει η εξέλιξη της πανδημίας, θεωρώ όμως πως εμείς σαν τρικαλινοί πρέπει να προασπίσουμε το Μύλο και να εμβολιαστούμε, να προστατεύσουμε αυτό που για μας είναι κεφάλαιο για όλη την ευρύτερη περιοχή. Είμαστε ο μεγαλύτερος χριστουγεννιάτικος προορισμός στη χώρα και πρέπει να το προστατεύσουμε αυτό.

Εμείς θα εφαρμόσουμε ό,τι πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας θα ισχύει εκείνη τη στιγμή, θα ζητάμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού στην είσοδο, αλλά θα οργανώσουμε και μονάδα για rapid test στο χώρο του ΚΑΠΗ που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Μύλου”.

Ωστόσο, επειδή κανείς δεν γνωρίζει την πορεία της εξέλιξης της πανδημίας με το ενδεχόμενο της ματαίωσης να χαρακτηρίζει τα όποια μελλοντικά σχέδια, ο Οδυσσέας Ράπτης δεν δίστασε να αναφερθεί στο ρίσκο επιχειρηματιών, που θα προπληρώσουν ενοίκιο για την συμμετοχή τους αλλά δεν θα το πάρουν πίσω, στην περίπτωση αναβολής της μεγαλύτερης στην Ελλάδα χριστουγεννιάτικης δράσης.  

“Στους επιχειρηματίες εμείς επικοινωνούμε ότι μαζί χτίζουμε το Μύλο, ό,τι εισπράττουμε από τα ενοίκια των καταστημάτων είναι για να καλύψουμε τα έξοδα για να χτίσουμε το Μύλο και να τον λειτουργήσουμε. Δεν έχουμε άλλο κεφάλαιο για να αρχίσουμε, δεν συνεισφέρει κανείς ούτε ο Δήμος ούτε κάποιος άλλος, έχουμε γύρω στις 800 χιλιάδες ευρώ επένδυση εδώ. Τώρα αν δεν γίνει Μύλος, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε τα ποσά των ενοικίων που προεισπράξαμε, είναι ένα επιχειρηματικό ρίσκο. Γι αυτό λέμε στην αγορά, ότι όλοι μαζί πρέπει να προσδοκούμε να γίνει ένας καλός Μύλος των Ξωτικών”.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia