Οδυσσέας Ράπτης στην Πύλη: Αυξάνουμε τους εμβολιασμούς, γινόμαστε ασφαλής προορισμός για τους επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών

Ενημερωτική συνάντηση εργασίας με θέμα «Η παρουσία του Ορεινού Όγκου στον Μύλο των Ξωτικών 2021-2022» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων στο δημοτικού συμβουλίου Πύλης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala Οδυσσέας Ράπτης, και το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Μύλου των Ξωτικών Χάρης Τσαυλός, επεσήμαναν στους δημοτικούς συμβούλους και στους λίγους εκπροσώπους φορέων την επείγουσα αναγκαιότητα να αυξηθούν σημαντικά οι εμβολιασμοί για τον Sars-Cov-2 στον ορεινό όγκο αλλά και την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εμπεδωθεί στους δυνητικούς επισκέπτες η βεβαιότητα ότι τα Τρίκαλα είναι ασφαλής προορισμός. Αυτό είναι το κομβικό σημείο πάνω στο οποίο πρέπει να εργαστούν οι δήμοι και οι Φορείς για να μπορέσει ο Μύλος των Ξωτικών να προσελκύσει και φέτος πολλούς επισκέπτες.

Δείτε τι δήλωσε στο trikalafocus ο κ. Οδυσσέας Ράπτης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης εργασίας:

«Σήμερα ζητήσαμε από τον ορεινό όγκο να μας δώσουν τη δύναμη για να δημιουργήσουμε μια στρατηγική μάρκετινγκ ισχυρότερη από κάθε άλλο χριστουγεννιάτικο προορισμό φέτος τα Χριστούγεννα. Ζητήσαμε να έχουμε ένα υψηλότατο ποσοστό εμβολιασμού σε ολόκληρο τον ορεινό όγκο, Καλαμπάκα και Τρίκαλα ώστε να επικοινωνήσουμε την ασφαλή έλευση των επισκεπτών, δηλαδή να είμαστε ένας ασφαλής προορισμός. Θεωρούμε ότι μπορούμε να το επιτύχουμε και έτσι θα αυξήσουμε τους επισκέπτες, θα γίνουμε οικογενειακός προορισμός τα Χριστούγεννα αν συγκρινόμαστε με πολύ μεγαλύτερες πόλεις που είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί αυτό το πράγμα» .

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia