ΟΕΒΕ Τρικάλων: «Καλούμε όλα Σωματεία να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας»

Συμμετοχή ΟΕΒΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την      Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η χώρα μας βιώνει μέρες πένθους. Η ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη μας έχει συγκλονίσει όλους.

Είναι υποχρέωση όλων να αναζητηθούν άμεσα οι απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό αυτό γεγονός, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολλοί νέοι. Είναι απαίτηση όλων μας η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών. Είναι χρέος στις ψυχές όσων χάθηκαν.

Σε αυτό το πλαίσιο   η   ΟΕΒΕ Τρικάλων,   με   απόφαση   του   Προεδρείου   της,   αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική κινητοποίηση που έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, από κοινού με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα, ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για να μη ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Καλούμε όλα Σωματεία δύναμης της ΟΕΒΕ Τρικάλων να συμμετέχουν μαζικά την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και ώρα 12.00 μ.μ. με κλείσιμο των καταστημάτων τους, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των Νέων Ανεκτίμητη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia