Οιχαλία: Πλανόδιοι άρπαξαν τη σύνταξη ηλικιωμένης

Ακόμη και σε καιρούς κρίσης κάποιοι βρίσκουν το τρόπο να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις και να δράσουν προκαλώντας κακό στους συνανθρώπους μας που είναι αδύναμοι.

Θύμα επιτήδειων έπεσε μια ηλικιωμένη από την Οιχαλία που έχασε τα χρήματα της μηνιαίας σύνταξης μέσα σε ελάχιστα λεπτά, δίχως να το αντιληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας Krini Live, η ηλικιωμένη εξήλθε από το σπίτι της για να ψωνίσει από έναν πλανόδιο μανάβη. Η γυναίκα δεν μπορούσε ωστόσο να σκεφτεί τι ακριβώς θα επακολουθούσε, όχι από τον πλανόδιο, αλλά από συνεργό του, ο οποίος κατάφερε να εισέλθει στην οικία της, και να εντοπίσει τα χρήματα της σύνταξης.

Οι δυο άγνωστοι έφυγαν ανενόχλητοι εξαιτίας της ερημιάς που επικρατούσε στο χωριό από τα περιοριστικά μέτρα. Λίγο αργότερα η ηλικιωμένη αντιλαμβανόταν ότι έλλειπαν τα χρήματα της σύνταξης.

Τη συγκεκριμένη εποχή, οφείλουμε όλοι να ήμαστε προσεκτικοί πόσο μάλλον οι ηλικιωμένοι, καθώς υπάρχουν κι εκείνοι που εκμεταλλεύονται καταστάσεις και προσπαθούν να μας πλήξουν.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia