Οι κυρίες της Αρωγής ΑΜΕΑ Τρικάλων

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 82196587_602640143832936_5820860921618104320_n.jpg

Αγγελική Μποντιά , Βούλα Καλαμπούκα, Ελένη Καϊμά. Η Κυρία Μποντιά Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε ιδιωτικό δημοτικό και γυμνάσιο και κατόπιν σπούδασε στην σχολή κωφών Μαρτίνου στην Καλλιθέα Αττικής. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ήταν μέλος της εσαμεα. Είναι παντρεμένη με τον τρικαλινής καταγωγής Άρη Μποντιά και είναι μητέρα δυο παιδιών. Τα τελευταία χρόνια ζει στα Τρίκαλα όπου και από το 2017 είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου ατόμων με αναπηρία Αρωγή ΑΜΕΑ. Μια νέα γυναίκα δυναμική με που στόχος της είναι να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η κυρία Καλαμπούκα Βούλα, γεννήθηκε στην Αθήνα όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Λίγο μετά την εφηβεία επέστρεψε στην Φαρκαδόνα Τρικάλων όπου και μένει μέχρι σήμερα με την μητέρα της. Έχει τελειώσει το γενικό λύκειο Φαρκαδόνας και μια σχολή ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από τον Ιούνιο του 2017 διεκδικεί την θέση της αντιπροέδρου β του είναι ατόμων με ειδικές αναπηρία Αρωγή ΑΜΕΑ μια γυναίκα ελεύθερη δυναμική που παρά την αναπηρία της στέκει δίπλα στους συνανθρώπους της καθώς είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής

Καϊμά Ελένη: Η Οιχαλιώτισσα πρόεδρος της Αρωγής ΑΜΕΑ Τρικάλων. Η γυναίκα που έμαθε σε όλους μας πως όλοι μαζί μπορούμε!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia