Οι μαθητές της Πηγής τραγούδησαν για την αξία των Χριστουγέννων (φωτ.&video)

Μια υπέρλαμπρη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων όσοι την παρακολούθησαν, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της Πηγής, με πρωταγωνιστές τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου.

Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, έστειλαν μηνύματα για την αξία των Χριστουγέννων, να μοιράζουμε την αγάπη και τη χαρά απλόχερα. 

Την όμορφη και γεμάτη λάμψη εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο ΟΚΠΑΔ Δ. Πύλης, η Τοπική Κοινότητα Πηγής και ο πολλά υποσχόμενος Σύλλογος Νέων Πηγής, ενώ τα παιδιά φρόντισαν να ζεστάνουν τις ψυχές όλων των κατοίκων με τις αγγελικές φωνές τους.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Μαρίνα Πανάγου, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οΑντιδήμαρχος Πύλης Κώστας Ζούρτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Χρήστος Μαυρογιάννης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημ. Σχολείου Πηγής Κ. Κούτσιας και από πλευράς του Συλλόγου Νέων Πηγής η Βούλα Καραϊσκου.

Τα παιδιά έψαλαν τα Κάλαντα, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παρουσίασαν χαριτωμένα σκετσάκια με θέμα τα Χριστούγεννα και τον αγαπημένο τους, Αη Βασίλη.

Ακολούθησε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τα πολύχρωμα βεγγαλικά και τα ευχοφάναρα στον ουρανό της Πηγής, να προσθέτουν τις εορταστικές πινελιές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia