Οι Μαχητές Τρικάλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μ.Μ.Α της Ολλανδίας

Έτοιμοι για αναχώρηση στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας είναι ο προπονητής Πάνος Κερασοβίτης με τον αθλητή του Γιώργο Παπανικολάου από τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ όπου θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μ.Μ.Α ( Mixet Martial Arts ) της GAMMA στις
23, 24, 25, 26, 27 / 3/ 2022. Ενα από τα πιο γνωστά αλλά και δύσκολα Πρωταθλήματα, όπου για πρώτη φορά Αθλητής από την πόλη των Τρικάλων θα συμμετέχει σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.
Ο προπονητής Πάνος Κερασοβίτης μας δήλωσε τα εξής : Έχουμε ολοκληρώσει το στάδιο της προετοιμασίας μας με επιτυχία και πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο έτσι ώστε να κάνουμε όσο πιο αξιοπρεπή εμφάνιση γίνεται κάνοντας τους Έλληνες αλλά και την πόλη μας υπερήφανους. Ευχομαι να επιστρέψουμε υγιής, πάνω απ’ όλα δίχως κάποιον τραυματισμό και γιατί όχι και με κάποιο μετάλλιο για την χώρα μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους χορηγούς μας Γεώργιο Σίμο ( Ampalaz ) & Κων/νο Κουβελετσο ( Εμπόριο Σιδήρου & Πάνελ ) που πίστεψαν σε εμάς και στήριξαν τον Αθλητή και τον Σύλλογο μας.
Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλον τον κόσμο!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia