Οι στοργικές φτερούγες του φιλανθρωπικού σωματείου ”ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 15/1/2023, στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης ”Μητροπολίτης Αλέξιος” επί της όθωνος, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του σωματείου ”Φίλες της Αγάπης”.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροποίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους που γέμισαν ασφυκτικα την αίθουσα καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, μίλησε για το πραγματικό νόημα της αγάπης.

Η πρόεδρος του σωματείου Ευαγγελία Γουγουλάκη καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ”Φίλων της Αγάπης”, ενώ καθηλωτική ήταν η ομιλία της φιλολόγου συγγραφέως Ευαγγελίας Μινάρδου – Αδάμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ο βουλευτής Θανάσης Λιούτας, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλές κυρίες που στηρίζουν την προσπάθεια του φιλανθρωπικού σωματείου να σταθεί δίπλα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες.

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia