Οι Τρικαλινοί αστυνομικοί έκοψαν φέτος την βασιλόπιτα στο περιπολικό (βίντεο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ένωση Αστυνομικών Τρικάλων, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, σε μια λιτή μα συνάμα ζεστή τελετή στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου.

Παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Στέργιου Νίντου, πολλοί αστυνομικοί οι οποίοι ειχαν βάρδια κατά την αλλαγή του χρόνου και μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, υποδέχτηκαν το 2022 και αντάλλαξαν ευχές με τους συναδέλφους τους, στέλνοντας το μήνυμα οτι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Νίντος εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ειρήνη, ασφάλεια και αισιοδοξία ενώ εγκάρδιες ευχές απηύθυνε και ο Πρόεδρος την Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας στους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος ήρωες αστυνομικούς.

Στο τέλος της βραδιάς μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα ενώ με το δεξί φαίνεται πως μπήκε το 2022 για τον τυχερό που βρήκε το φλουρί και κέρδισε τρία ρεπό και την εικόνα του προστάτη της Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia