Οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ που καθαρίζουν τα Τρίκαλα! (εικόνες)

«Ηχηρό» μήνυμα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης έστειλε και σήμερα η ομάδα φοιτητών της ΣΕΦΑΑ, η οποία κάθε Δευτέρα βγαίνει και μαζεύει σκουπίδια από διάφορα σημεία της πόλης.

Τα παιδιά, που με τη στάση τους δίνουν νόημα σε πανανθρώπινες αξίες όπως η συλλογική προσφορά, επιστράτευσαν γάντια και σακούλες και ξεχύθηκαν σε μέρη όπου υπάρχει μεγάλη συνάθροιση αλλά και πολλά σκουπίδια.

Στο πλευρό τους και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου που είχε εντυπωσιαστεί από την προηγούμενη εθελοντική δράση των νέων φοιτητών.

Μάλιστα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb…«Σήμερα πήγα μαζί τους βόλτα στο ποτάμι. Μαζέψαμε πάνω από 30 σακούλες, που κάποιοι άλλοι, συνομήλικοι τους, συνομήλικοι μου, «ξέχασαν» αυτό το διάστημα εκεί γύρω. Ένοιωσα άσχημα γιατί πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο με τις υπηρεσίες του Δήμου στο επίπεδο αυτό (έστω κι αν οι δημότες μου οφείλουν να κρατάνε τους δημόσιους χώρους καθαρούς), ένοιωσα όμως υπέροχα παράλληλα, που υπάρχουν τέτοια φοβερά παιδιά! Το απόγευμα έκλεισε με… κερασμένο παγωτό»

photo credits: Δημήτρης Παπαστεργίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia