Οι όμορφες στη μάχη του σταυρού! Το trikalaidees συνοψίζει…

Oι όμορφες & δυναμικές υποψήφιες του Δήμου Πύλης

Μα τι νερό πίνουν εκεί στην Πύλη; Οι υποψήφιες των συνδυασμών τόσο από τον ορεινό όγκο, όσο και από τα χωριά της Πύλης μας έχουν εκπλήξει με την δυναμική τους παρουσία. Σκληρός ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα ψηφοδέλτια αλλά και στο γυναικείο φύλο, καθώς είναι μια και μια επιλεγμένες και αποφασισμένες να έχουν λόγο και άποψη στα κοινά του Δήμου. Η επιλογή είναι δική σας…

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) ΚΑΛΤΣΗ
Μια νέα, όμορφη, δυναμική υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια.


Μαζί του λοιπόν και για πρώτη φορά θα βαδίσει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Μάη, η Ευαγγελία (Εύα) Καλτσή.

Η κ. Καλτσή κατάγεται από τα Στουρναραίικα. Σε ηλικία 17 ετών αποφοίτησε από το γερμανικό σχολείο Hauptschule Bücken της Βρέμης.
Είναι καθηγήτρια γερμανικής φιλολογίας και διατηρεί στα Τρίκαλα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων.
Στο παρελθόν συνεργάστηκε με τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλίας, όπου επιμελήθηκε την παρουσίαση του χωριού της, τα Στουρναραίικα.
Οι δραστηριότητες της είναι η ιππασία, το σινεμά και το κολύμπι, καθώς επίσης είναι μέλος του Ιππικού Συλλόγου “Βουκεφάλας” στα Τρίκαλα.
Σου ευχόμαστε καλή δύναμη στον έντιμο αγώνα σου και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Αλεξία Λαμπρογιώργου γεννήθηκε στην Πύλη Τρικάλων το 1977.
Κατάγεται από το Ροπωτό Τρικάλων και διαμένει μόνιμα στα Τρίκαλα.
Είναι μητέρα ενός 13 χρόνου αγοριού.
Είναι ελεύθερη επαγγελματίας.
Η αγάπη της για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ήταν ο λόγος που την οδήγησε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά.
Ιδιαίτερα αγαπητή και κοινωνική στην κοινωνία της Πύλης, η Αλεξία Λαμπρογιώργου αποτελεί μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για τον συνδυασμό “Πύλης Όραμα”.
Κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δ.Ε Πύλης.

Μάνη Γιαννοτάκη. Ο άνθρωπος κλειδί για να λειτουργεί ο Δήμος Πύλης στην εντέλεια. Θα μπορούσε να είναι η ίδια τόσο Δήμαρχος, όσο και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων. Όμως εκείνη μένει πιστή και ακούραστη στο πλευρό του Κώστα Μαράβα του Δημάρχου Πύλης που φιλοδοξεί επάξια να κερδίσει τον Δήμο Πύλης για δεύτερη φορά. Χωρίς τη Μάνη όλα θα ήταν πολύ δύσκολα. Ακόμα και οι ελάχιστοι επικριτές της το ομολογούν αυτό. Ο αφανής ήρωας.

Η Κα Μαρία Κοντογιάννη-Μπακλαβά του Δημητρίου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και τον Κώστα Μαράβα.

Μία γυναίκα με όραμα και με διάθεση προσφοράς, η Μαρία Κοντογιάννη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Μαράβα, στην Δημοτική Ενότητα Γόμφων του Δήμου Πύλης.

Η Μαρία είναι σύζυγος του κ. Σπυρίδωνα Μπακλαβά. Γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Σπύρος, νυν Δημοτικός Σύμβουλος στον Καλλικρατικό Δήμο Πύλης και πρώην Αντιδήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Γόμφων, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στην σύζυγό του, στο καινούργιο εγχείρημά της.

Η Μαρία έχει γνώσεις Νομικής Επιστήμης και είναι φοιτήτρια της Ιταλικής Φιλολογίας στο Α.Π.Θ..Ομιλεί άριστα τρείς γλώσσες, την Ιταλική, την Αγγλική και την Γερμανική.Είναι μητέρα ενός παιδιού.

ΠΗΓΗ: trikalaidees

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia