Οι Voxiety πιάνουν τον παλμό της εποχής με το… “Like yesterday” (βίντεο)

Ήταν Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 όταν οι Voxiety έκαναν την τελευταία «ζωντανή» τους εμφάνιση στα Τρίκαλα και στο club “Rock-n-Rolla”. Ήμασταν εκεί μαζί με τον Σπύρο και τ’ άλλα παιδιά που διψούσαν για καλή μουσική και αγνό rock-n-roll να στηρίξουμε κάθε νέα προσπάθεια που βγάζει την μουσική και τους νέους από αδιέξοδα και μιζέρια. Δυστυχώς ο Covid-19 μόλις είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα και σε λίγο όλοι πέσαμε σε «χειμερία νάρκη». Ο πολύ καλός –πρώτος ομώνυμος δίσκος- που μόλις είχαν βγάλει τα παιδιά ως Voxiety έπεσε και αυτός στην δίνη του βιολογικού «πολέμου» και οι εμφανίσεις σταμάτησαν.

Στην καραντίνα οι Voxiety, όπως και άλλα συγκροτήματα δώσαν την δική τους μάχη με τον χρόνο, τις φοβίες και τα θέλω. Έτσι έγραψαν «κρυφά» καινούργια τραγούδια και ύμνους για την ζωή και την καθημερινότητα που χάνεται.

Οι Voxiety ως γνήσιοι απόγονοι μιας γενιάς που αρνείται να παραδοθεί και να χαθεί, «παραδίδουν» όσο πιο κοντά γίνεται μέσα απ’ το γνήσιο αυλάκι του straight rock, το νέο τους τραγούδι “Like yesterday”.

Σαν φυσική συνέχεια του ογκώδους ήχου των Zeppelin, της ζωτικής ενέργειας των Stooges και της χειμαρρώδους δημιουργικής τρέλας των Nirvana το “Like yesterday” έρχεται από το άξιο παρελθόν για να μας θυμίζει ότι το μέλλον το φτιάχνουμε μόνοι μας.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΟΛΟΓΚΑΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia