Ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της Μουριάς (Εικόνες)

Την 13 Δεκεμβρίου 2022, ολοκληρωθήκαν από την “” ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΟΊ ΚΩΤΟΥΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΟΕ “”, Την 13 Δεκεμβρίου 2022, ολοκληρωθήκαν από την “” ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΦΟΊ ΚΩΤΟΥΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΟΕ “”, έργα ασφαλτόστρωσης σε δρόμους που εξυπηρετούν προσβάσεις σε κατοικίες, σε αγρούς, σε κτηνοτροφικές μονάδες και στο εξωκλήσι του Άη Γιάννη Προδρόμου της Κοινότητας. Η περάτωση των έργων θα πραγματοποιούνταν στην διάρκεια του προηγούμενου έτους, δυστυχώς όμως οι ανατιμήσεις σε πρώτες ύλες, που έφερε η παγκόσμια ενεργειακή κρίση και ο πόλεμος στην Ουκρανία οδήγησε στην παράταση τους.

Με την συνεργασία όμως της Δημοτικής Αρχής, της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Εργων Δήμου Πύλης με τις τεχνικές υπηρεσίες της, την διοίκηση και το προσωπικό της κατασκευαστικης ΕΤΑΙΡΙΑΣ ” ΑΦΟΊ ΚΩΤΟΥΛΑ”, επετεύχθη η ολοκλήρωση του Έργου.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους και να πω σε όλους τους κατοίκους της Κοινότητας, ότι είμαστε εδώ, συνεργαζόμαστε και συνεχίζουμε, για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων, σε όλους τους τομείς. Ως άνθρωπος, ενεργός πολίτης που θέλει να συμμετέχει και να προσφέρει για το καλό όλων και εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας πιστεύω, πως μόνο οι πράξεις και τα έργα μας αποδεικνύουν ότι, μπορούν να βελτιώσουν πραγματικά τις συνθήκες της καθημερινότητας όλων μας. Από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χορτάσαμε!!! Ας σκεφθούμε πραγματικά να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να προσπαθούμε και να συμμετέχουμε περισσότερο για το κοινό καλό, να βγάλουμε από το μυαλό μας το προσωπικό συμφέρον και ίσως κάποτε όλα αλλάξουν!!! Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους!!!

Με τιμή

Γιαννουλάκος Δημήτριος Πρόεδρος Κοινότητας Μουριάς

Δείτε φωτογραφίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia