Ομιλία Θανάση Λιούτα για το ν/σ του Υπ. Εθν. Άμυνας.

Από το βήμα της Βουλής τοποθετήθηκε ο Θανάσης Λιούτας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Στην ομιλία του  ο βουλευτής Τρικάλων υπογράμμισε ότι η εθνική άμυνα και η ασφάλεια της πατρίδας τοποθετούνται από την Νέα Δημοκρατία στην κορυφή της πολιτικής μας στόχευσης.  

«Οι συμφωνίες που ψηφίζουμε σήμερα για την ενίσχυση της Πολεμικής μας Αεροπορίας και του Πολεμικού μας Ναυτικού», ανέφερε ο Θανάσης Λιούτας,  «δείχνουν, μέσα σε ένα γεωπολιτικό περιβάλλον έντονων προκλήσεων και μεγάλων εντάσεων, ότι για την κυβέρνησή μας, η Εθνική Άμυνα της χώρας είναι ένας κρίσιμος στόχος».

«Η ασφάλεια, η άμυνα και ταυτόχρονα ο στόχος μας για μια δυνατή οικονομία, δεν τίθενται υπό καμία αμφισβήτηση επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας και επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη», υπογράμμισε ο κ. Λιούτας.

Κλείνοντας  την ομιλία του, ο Τρικαλινός βουλευτής τόνισε  ότι, «Συνδυαστικά, η στρατιωτική και η οικονομική ισχύς μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα μας να διαδραματίσει τον καθοριστικό, καταλυτικό και ηγετικό ρόλο που της αξίζει. Είναι ο ρόλος, τον οποίο ιστορικά η Ελλάδα προορίζεται να διαδραματίσει στη γεωπολιτική μας περιοχή».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia