ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων: Οι υγειονομικοί παραμένουν “Σταυρωμένοι”

Δεν φτάνει μόνο να υπερηφανευόμαστε ότι ανοίγουμε γραμμές εμβολιασμού για να πάρουμε τα κυβερνητικά εύσημα!! … στις πλάτες όμως ποιών??

Αυτών των ηρώων που τους χειροκροτούν με μείωση χρημάτων για δεδουλευμένα εξαιρέσιμα?? (40.000 μείον ήρθαν φέτος τα χρήματα στο ΓΝΤ) Που τους φορτώνουν με την διαδικασία του εμβολιασμού με προσωπικό που αντλείται ΜΟΝΟ από την λειτουργία του νοσοκομείου??

Που οι επισκέπτες υγείας είναι μόνο 3?? για να καλύψουν όλες τις βάρδιες?? Που το προσωπικό των τμημάτων covid άλλαξε μόνο μια φορά κι αυτή υπό πίεση ενώ θα έπρεπε να ξεκουραστούν μετά από συνεχόμενη υπηρεσία 7 μηνών?? (δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη )

Που σηκώνουν όλο το βάρος ευθύνης των covid, μόνο με προφορική εντολή, ενώ οι έγγραφες υπευθυνότητες είναι για τους ημέτερους??

Που μετακινούμε δικά μας παιδιά νοσηλευτές (προφανώς ξεπληρώνονται υποσχέσεις ή δίνονται υποσχέσεις) σε Διοικητικό πόστο Μ. Εβδομάδα, τέτοιες στιγμές που είναι απαραίτητοι όλοι????? Αλήθεια?? Σε ποιο κτήριο επεκτείνονται οι εμβολιασμοί?? μήπως σ’ αυτό που θέλανε να γκρεμίσουν???

Δεν μπορεί λοιπόν να συνεχιστεί αυτό το χειροκρότημα… Οι υγειονομικοί σήκωσαν και σηκώνουν το βάρος της πανδημίας δίνοντας μαθήματα σε όσους τους αμφισβητούσαν… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι “βρήκαμε παππά να θάψουμε και ζωντανούς”. Το “κάντε την δουλειά σας και μην μιλάτε”…τελείωσε…

Υ.Σ. Ας ξεχορταριαστεί και το κτήριο ΟΚΑΝΑ …και ας χρησιμοποιηθεί επιτέλους μετά από 2 χρόνια…!! Αλήθεια ο λέβητας συντηρήθηκε?? πέρασαν μήνες …ή περιμένουμε το ΜΠΑΜ?? Λειτουργεί μόνο 1 !!! με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia