Ορκίστηκε Δήμαρχος Μετεώρων ο Θοδωρής Αλέκος.

Πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων σε ενα κατάμεστο ανοιχτό Θεατρο.
Ο νεος Δήμαρχος εμφανώς συγκινημένος, υποδεχόταν ως καλος οικοδεσποτης, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, συγγενείς και δημότες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να καμαρωσουν το νέο δήμαρχο και να του ευχηθούν καλή και παραγωγική θητεία.


Τη τελετη ευλογησαν οι Μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος και Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος, συνοδευόμενοι απο αρκετους ιερείς της περιοχής.


Ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος στη συντομη ομιλια του υποσχέθηκε οτι η νεα δημοτική αρχή θα εργαστεί με μεράκι για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Μετεώρων.

Αύριο στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί παραλαβή παράδοση στο Δημαρχείο Καλαμπάκας.

ΟΜΙΛΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΑΛΕΚΟΥ

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συνάδελφοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,

Με τη σημερινή ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, αρχίζει ένας νέος κύκλος, ένα νέο κεφάλαιο για το Δήμο μας, για το Δήμο Μετεώρων. Προχωράμε όλοι μαζί με αγάπη για ένα Νέο Ξεκίνημα, με όρεξη, ζήλο, μεράκι με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Οι συνεργάτες μου και εγώ θα δώσουμε όλη την ικμάδα των δυνάμεων μας,  και είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος όλων των Δημοτών.

Είμαστε γνώστες των δυσκολιών, ξέρουμε τα προβλήματα της πόλης αλλά και των χωριών. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις, για αυτό θα αρχίσουμε αμέσως  την εργασία,  έχοντας σύμμαχους  την εμπειρία, τη γνώση, την όρεξη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, χωρίς παρωπίδες και διακρίσεις. Όλες οι Δημοτικές παρατάξεις ενωμένες σαν μια γροθιά, για να πετύχουμε την πρόοδο του τόπου μας.

Στο έργο μας αυτό έχουμε συμμάχους τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου μας, που τους διακρίνει η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και το φιλότιμο. Βασιζόμαστε στις ικανότητες και την εμπειρία τους και τους ευχαριστώ εκ προοιμίου για τη συνεργασία τους.

Πιστεύουμε στην κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό, δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε τους Δημότες μας αρωγούς στην καθημερινότητά μας, συνοδοιπόρους στα  έργα μας , συνομιλητές στα προβλήματά μας. Με τη δική σας βοήθεια, καθοδήγηση και συνδρομή μπορούμε να φτάσουμε τον τόπο μας στο επίπεδο που του αξίζει. Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Να αγαπήσετε ακόμη περισσότερο την πόλη και το Δήμο μας.

Ξεκινάμε ρίχνοντας το βάρος στην οργάνωση και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους Δημότες. Στην καθημερινότητα του πολίτη, στην καθαριότητα, στους χώρους πρασίνου, στις παιδικές χαρές, στην αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης. Δρομολογούμε σε πρώτη φάση δυο μεγάλα έργα, την κατασκευή και λειτουργία Δημοτικού κολυμβητηρίου στην Καλαμπάκα και την κατασκευή και λειτουργία προπονητικού κέντρου στον Ασπροπόταμο.

Θα είμαστε κοντά στον πολίτη με αγάπη και ειλικρίνεια.

Θα λύνουμε τα προβλήματα με δικαιοσύνη και ανθρωπιά.

Θα είμαστε υπηρέτες όλων των δημοτών.

Δε θα πω όμως πολλά για να κάνουμε περισσότερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην αποψινή ορκωμοσία. Μας δίνετε κουράγιο και ελπίδα στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά.

Καλό σας βράδυ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia