Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Τρικκαίων.

Παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, συγγενείς, φίλοι και απλοί δημότες δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην καταπράσινη τοποθεσία.

Στην τελετή ορκωμοσίας χωροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος οι οποίοι όρκισαν τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και στη συνέχεια ορκίστηκαν να υπηρετούν, το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον τόπο τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι, και οι Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές του νομού Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι Δήμαρχοι Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, Πύλης Κώστας Μαράβας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαμπάκας Θοδωρής Αλέκος και πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia