Ο αδυνατισμένος Πάνος Καμμένος στον Δεσπότη Τρικάλων κ.Χρυσόστομο.

Με την σημερινή του επίσκεψη του στα Τρίκαλα ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο πανελλήνιας εξόρμησης για την προώθηση του κόμματος του ενοψει των ευρωεκλογών.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου τον υποδέχτηκε εγκαρδίως ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος. Πλαισιωμένος από τον συντονιστή των ΑΝ.ΕΛ Χρόνη Αγορίτσα,τοπικά στελέχη και στενούς συνεργάτες, ο πρώην υπουργός είχε μακρά και εξόχως ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δεσπότη Τρικάλων, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα που άπτονται της εκκλησίας και του ρόλου της που διαδραματίζει στην τοπική κοινωνία.Επίσης, αναφέρθηκαν στο φιλανθρωπικό της έργο αλλά και στις πολλές δυσκολίες οικονομικής φύσης που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Ακολούθως, σε όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, ο Μητροπολίτης κ.κ Χρυσόστομος ξενάγησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμένο στα δωμάτια της Ιεράς Μητροπόλεως χαρίζοντας του την εικόνα του πολιούχου της πόλης μας Αγίου Βησσαρίωνα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia