“Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ” 40 χρόνια ζωής (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων “ο Ασκληπιός” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Τρικάλων μια μεγάλη γιορτή χορού, με την συμμετοχή 450 περίπου χορευτών και χορευτριών, σπουδαίων καλλιτεχνών της δημοτικής μουσικής μεταξύ των οποίων ο Χρυσόστομος Μητροπάνος, ο Σωτήρης Γοργογέτας και άλλοι.

Παρουσιάστηκαν από όλα τα χορευτικά τμήματα του Ασκληπιού χοροί Ασπροποτάμου, Αριδαίας, Δυτικής Θεσσαλίας και Ανατολικής Ρωμυλίας. Την όμορφη γιορτή λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Θεσσαλικός Σύλλογος Νυρεμβέργης “Τα Μετέωρα” και ο Σύλλογος Τρικαλινών Θεσσαλονίκης “ο Ασκληπιός” που με την σειρά τους παρουσίασαν χορούς Αργιθέας, χορούς Φλώρινας και άλλους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Στέφανος Μπαντόλας ενώ χαιρέτισαν οι πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Σούλιος, Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, Βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιχάλης Λάππας, που παράλληλα απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους χορευτές του Ασκληπιού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τρικαλινών Θεσαλονίκης Κωσταντίνος Οικονόμου, με την σειρά του βράβευσε τον Θεσσαλικό Σύλλογο Νυρεμβέργης για την παρουσία του, χαρίζοντας ορισμένα αναμνηστικά στον πρόεδρο Βασίλη Φουρκιώτη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia