Ο.Β. Τρικάλων ΜέΡΑ 25: Ακρίβεια με ονοματεπώνυμο Ακρίβεια «Μητσοτάκης Α.Ε.»

Μπορεί το κυβερνητικό αφήγημα να θέλει να ρίξει όλο το ανάθεμα για την έκρηξη της ακρίβειας στον πόλεμο στην Ουκρανία, η πραγματικότητα όμως φανερώνει καθημερινά τις κυβερνητικές ανεπάρκειες και στοχεύσεις, που δεν είναι άλλες από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ολιγαρχών και η επιδότηση των υπερκερδών τους.

Η διεθνής τιμή του πετρελαίου, έχει φτάσει σε “προπολεμικά” επίπεδα στα 83$ το βαρέλι, οι τιμές όμως που οι πολίτες συναντούν στις αντλίες είναι αυξημένες έως και 30% συγκριτικά με αυτές που καταγράφονταν με αντίστοιχες τιμές πετρελαίου πριν τον πόλεμο. Μόνη εξαίρεση το πετρέλαιο θέρμανσης με τη διαφορά όμως πως στην τιμή του ενσωματώνεται η κρατική επιδότηση!!!

Υπενθυμίζεται πως κατά το προηγούμενο διάστημα, MOTOR OIL και ΕΛΠΕ, ανακοίνωσαν αύξηση κερδών 465% και 323% με 5% αύξηση πωλήσεων και 10% μείωση, αντίστοιχα. Τα δυσθεώρητα αυτά υπερκέρδη αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που οι πολίτες δεν μπορούν να ζεστάνουν τα σπίτια τους το χειμώνα και την ώρα που συνεχίζεται το ξεχαρβάλωμα της κοινωνική προστασίας και του δημοσίου  συστήματος υγείας.

Ο.Β. Τρικάλων του ΜέΡΑ 25

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia