Ο γάμος με τα φιλιά που προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο (Εικόνες)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο τρικαλινός επιχειρηματίας Λεωνίδας Καρακικές με την αγαπημένη του Όλγα Εμμανουήλ, το Σάββατο 27 Αυγούστου στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στο Πετρωτό.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Γιώργος Γίδας και Ειρήνη Καραδήμα .

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο Ηρώδειο στην Οιχαλία Τρικάλων.

Ο γαμπρός, φανερά συγκινημένος, πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τους καλεσμένους του ζευγαριού που διέσχισαν θάλασσσες και ηπείρους για να είναι κοντά τους, στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Πραγματικά, όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι ήταν παρόντες, γι’ αυτό οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι περίμεναν σχεδόν τρία χρόνια, ώστε όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι να βρίσκονται στην γαμήλια δεξίωση, που ως κοσμικό γεγονός προκάλεσε συνωστισμό αυτοκινήτων και μικρά τροχαία.

Στην δεξίωση παραβρέθηκαν η Υπεύθυνη πωλήσεων DSQUARED2 & cavalli Αλεξάνδρα Καλύβα που φωτογραφήθηκε με το ζευγάρι και επιμελήθηκε τον γαμπρό.

Επίσης, από τον χώρο της μόδας παραβρέθηκαν ο σχεδιαστής και ιδιοκτήτης της STEFAN ΣΤΕΦΑΝΟΣ Καϊμακτσής , ο κύριος Τάσος Καπουρίδης, επίσημος αντιπρόσωπος της Wellensteyn στην Ελλάδα, η κυρία Ρένα Σιδηροπούλου από την ME AND MY, o κύριος Κελαϊδίτης από την crossover και πολλοί φίλοι συνεργάτες.

Στην δεξίωση παρέστησαν επίσης βουλευτές, δήμαρχοι και δεκάδες αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia