Ο Γιάννης Πλουταρχος έκοψε την βασιλόπιτα του Συλλόγου Δεντροχωρίου! (ΦΩΤΟ)

Μια προτωτυπη βασιλόπιτα έκοψε το Σάββατο το βράδυ ο Σύλλογος Δεντροχωρίου. Που; Στους καλύτερους.. στον Πλούταρχο και στην Παολα στο Fever της Αθήνας! Η έκδρομη ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι, με ένα μοναδικό πρόγραμμα που κατέπληξε τους συμμετέχοντες!! Η πρόεδρος έχοντας οργανώσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και παρέα με τον kourentas tours που υποσχέθηκε να κάνει το ταξίδι μαγικό, ξεκίνησε την εκδρομή με βόλτα στην Ερμού, και brunch και καφε στο πολυτελες ξενοδοχείο Ελιά με θέα την Ακρόπολη! Στη συνέχεια όλη η ομάδα κατευθύνθηκε στο fever στο οποίο τους περίμεναν στα καλύτερα τραπέζια.. άλλωστε στην εκδρομή συμμετείχαν και οι κουμπάρες του Πλούταρχου από τα Τρικαλα και είχαν φροντίσει για αυτό! 

Ο Πλουταρχος έκοψε την πίτα που ήταν προσφορά των αρτοζαχαροπλαστείων House of Bakery  & Έλενα Παναγιωτου, οι οποίες είχαν τα καλύτερα σχόλια από όλους όσους δοκίμασαν.. και από τον ίδιο τον Πλούταρχο!! 

Στη συνέχεια ο Συλλογος δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει κάτι στους καλλιτέχνες . Συγκεκριμένα πρόσφερε στον Πλούταρχο ενα καλάθι με 6 κρασιά Μετέωρο, προσφορά από την ΚΑΒΑ Τσινας και στην Παολα ενα καλάθι με τοπικα προϊόντα Δεντροχωρίου προσφορά απο το κτήμα Γκατζιου Κωνσταντίνου.

Στην κοπή πίτας δεν θα μπορούσε να μην γίνει και η εθιμοτυπική λαχειοφόρος με 80 δώρα απο καταστήματα των Τρικάλων. 

Το φλουρί το κέρδισε η Χαρούλα Κουρεντα και αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή αξίας 150ευρω από το κατάστημα Capricio! 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς μας!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia