Ο Γιώργος Παναγιώτου νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής, στη διάρκεια Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου Προέδρου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου «Επανεκκίνηση Τώρα» Γιώργος Παναγιώτου, ενώ στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Μαζί για τα Τρίκαλα» Θωμάς Χαχάμης και του Γραμματέα ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίκκης Πολιτεία» Γιώργος Μητσιούλης.

«Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω την Νικολέτα Μπρουζούκη, είναι τιμή που είχαμε μια άξια πρόεδρο που κατάφερε αυτά τα δύο χρόνια να κρατήσει τις ισορροπίες, να μένει η ουσία και να μην αναλωνόμαστε ως σώμα σε πολιτικάντικες κοκορομαχίες, ούτως ή άλλως δεν μας διακρίνει κάτι τέτοιο κανέναν μας, και νομίζω αυτή είναι η πηγή της διαφορετικής ποιότητας που βγάζουμε ως δημοτικό συμβούλιο, την ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα έκανε», δήλωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος πρότεινε για τη συγκεκριμένη θέση τον δικηγόρο Γιώργο Παναγιώτου.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους που τον τίμησαν με την ψήφο τους και δίνοντας το στίγμα της τακτικής που θα εφαρμόσει τόνισε πως θα είναι πρόεδρος του συνόλου του Σώματος.

«Θα προσπαθήσω να αναδείξουμε το Δημοτικό συμβούλιο ως ένα όργανο ελεύθερης και ακλόνητης έκφρασης των απόψεων και επίσης θα συνεργαστώ με όλους σας και τις επόμενες ημέρες θα συναντήσω τους επικεφαλής των παρατάξεων για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Η πόρτα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ανοιχτή σε όλους»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia