Ο Δήμος Μετεώρων συνεργάζεται και κληρώνει δώρα (διανυκτερεύσεις)

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΔΩΡΑ (ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ)

Οι γιορτές των Χριστουγέννων αποτέλεσαν μία όαση και μία ευκαιρία για χιλιάδες ανθρώπους να εκδράμουν.
Ο δήμος Μετεώρων δέχθηκε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών με το γεωλογικό φαινόμενο και το μεγαλείο των ιερών μονών των Μετεώρων να αποτελούν πόλο έλξης για όλους.
Παράλληλα, η παρουσία του δήμου Μετεώρων στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με την επωνυμία «Μύλος των Ξωτικών» με περίπτερο, συνοδεύτηκε από τεράστια επισκεψιμότητα, μέσω του οποίου οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις πολιτιστικές δομές και τα επισκέψιμα σημεία του δήμου μας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία του δήμου, μέλη της ένωσης ξενοδοχείων, προσφέρει πολλά τριήμερα, η κλήρωση των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00΄ μμ.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί με live streaming μέσω του youtube καναλιού του Δήμου Μετεώρων (εδώ)

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο κάλεσμα του τομέα τουρισμού του δήμου και ευχόμαστε σε όλους, επιχειρηματίες εργαζόμενους και στις οικογένειές τους Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευημερία και Ανάπτυξη.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia