Ο δυναμικός Γιώργος Τσαρούχας μαζί με τον Κώστα Μαράβα.

Ο Τσαρούχας Γεώργιος του Αθανασίου γεννήθηκε στον Άγιο Βησσαρίωνα και είναι πατέρας 2 παιδιών

Υπηρετεί ως  υπαρχιφύλακας στο κατάστημα κράτησης  Τρικάλων όπου και υπήρξε Γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του καταστήματος.

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύλης και τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την ορειβασία και την ποδηλασία.

Ο Τσαρούχας Γεώργιος σημειώνει… «όταν έχεις μάθει να προσφέρεις με ανιδιοτέλεια τόσα χρόνια, αυτό γίνεται στάση ζωής. Σε καθορίζει.  Η πρόοδος του τόπου πρέπει να συνεχίσει αδιατάρακτη. Η συστράτευσή μου με τον Κώστα Μαράβα και το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κινείται προς αυτή τη στόχευση και τη λογική. Για να συνεχίσουν να έρχονται τα καλύτερα αποτελέσματα για το δήμο μας».

Ο Κώστας Μαράβας τονίζει σχετικά… «ο Τσαρούχας Γεώργιος είναι ένα  άτομο με πολυεπίπεδη παρουσία στην προσφορά. Υπεύθυνος, οργανωτικός, με το χάρισμα να συνθέτει διαφορετικές απόψεις και να πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα. Μαθημένος στις προκλήσεις και στους δύσκολους στόχους, με μετρήσιμο και αποδεκτό έργο. Του εύχομαι καλή δύναμη».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia