Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στους πληγέντες του Δήμου Ελασσόνας

Πολύτιμη η συνδρομή και η βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από την πρώτη στιγμή στους κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας που επλήγησαν από το σεισμό της 3ης και 4ης Μαρτίου.

Τον δήμαρχο κ. Γάτσα επισκέφτηκε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας, που συντονίζει τις όλες ενέργειες, συνοδευόμενο από το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής, το οποίο συνδράμει με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Κατά την επίσκεψη του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας, παρούσα στο δημαρχείο Ελασσόνας ήταν και η Βουλευτής του Νομού Λάρισας κ. Στέλλα Μπίζιου, όπου μαζί με τον δήμαρχο καλωσορίσανε τους εθελοντές και εξήραν το έργο του.

Σε όλες τις κοινότητες του δήμου επιχειρούν εθελοντές από πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως Κομοτηνή, Ξάνθη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Δράμα και Λάρισα, που βοηθούν τους πληγέντες,  ενώ παράλληλα κινητή μονάδα συνδράμει στην παροχή ιατρικής βοήθειας όπου απαιτείται.

Σήμερα στήθηκαν οι δύο πρώτοι Σταθμοί Πρώτων Βοηθειών σε Μεσοχώρι και Βλαχογιάννι και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρχει αντίστοιχος σταθμός και στις 10 κοινότητες που έχουν πληγεί από τον εγκέλαδο.

Πηγή: larissanet.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia