Ο θρυλικός Δημήτρης Γκολοβράντζας επιστρέφει δριμύτερος στα κοινά του Δήμου Τρικκαίων!

Κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση του να ριχθει στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών έχει ο πρώην Δ/ντης του Δημοτικού Θεάτρου Τρικκαίων, εκπαιδευτικός Δημήτρης Γκολοβράντζας. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τη λαϊκή συσπείρωση του Γιώργου Καΐκη γεγονος που του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστει μέσα από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα συμφέροντα του απλού Τρικαλινου δημότη που βλέπει το εισόδημα του και ένα σωρό κεκτημένα δικαιώματα να καταπατώνται.

Με το ποδήλατό μου επισκεπτόμουν τις γειτονιές και τα σπίτια των συμπολιτών μου. Πρόβαλα τις ιδέες, τις αξίες και το πρόγραμμα της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Δεν είχαμε άλλη φωνή παρά μονάχα τη δική μας. Δεν είχαμε “πλάτες” παρά μονάχα τον αληθινό λόγο, την καθαρότητα του λόγου.

Σας ευχαριστούμε συμπολίτισσες και συμπολίτες που μας εμπιστευτήκατε και στείλατε την πεντάδα των συντρόφων να εκπροσωπήσουμε τη δική σας φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων.

Ευχαριστώ, προσωπικά, τους συντρόφους Γιώργο Καΐκη αλλά και όλους της Λαϊκής Συσπείρωσης που με δέχτηκαν να συνεργαστώ μαζί τους.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Παπαθανασίου και τους συντρόφους μου του “Φυσάει Κόντρα” που στήριξαν τον αγώνα μου.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου, συγγενείς, γείτονες, φίλους, συναδέλφους, μαθητές και μαθήτριές μου αλλά και …τις κομματάρχισσές μου (και όχι παράγοντες) Βούλα και Ασημούλα ! Γειά σου αδελφέ Γιάννη, ταπεινέ σύντροφε!
Τί υπέροχη εμπειρία!
Πόσο όμορφος αγώνας!
Τί ωραία αίσθηση δικαίωσης και αγάπης!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia