Ο Θ.Μεριβάκης πρόσφερε 750 γάντια στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας.

Οι στιγμές που βιώνει η χώρας μας, όπως φυσικά η Υφήλιος, από την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, αναμφίβολα είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Ωστόσο την ηλιαχτίδα σ’ όλες αυτές τις δυσκολίες έρχονται να προσφέρουν οι εθελοντές, οι οποίοι είτε ανήκουν στην περίπτωση των μεμονωμένων πολιτών, είτε στους φορείς, κατά τόπους περιοχών.

Με κεντρικό σύνθημα σ’ αυτή τη δυσκολία «βοηθάμε όσο μπορούμε και με όποιο τρόπο μπορούμε», η δημοτική παράταξη «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, έρχεται να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο, μεταφέροντας το μήνυμα, ότι ενωμένοι μπορούμε να αντιπαλέψουμε αυτή την δυσκολία. Ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο της στήριξης, της αλληλεγγύης της προσφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό η δημοτική παράταξη με μπροστάρη τον επικεφαλής κ. Θανάση Μεριβάκη, συγκέντρωσε χρήματα για την αγορά των δυσεύρετων στην παρούσα φάση και στην χώρα μας γαντιών μιας χρήσεως που προσφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Η πρώτη πατρίδα των 750 ζευγαριών δόθηκε στην διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας το πρωί της Παρασκευής ενώ θα ακολουθήσει η αντίστοιχη πατρίδα άλλων 750 ζευγαριών στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

«Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η χώρα, κανείς δεν μένει και δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος. Η βοήθεια όλων είναι σημαντική, ειδικά προς όλους εκείνους που αγωνίζονται καθημερινά, προσφέροντας στον συνάνθρωπο, σε όλους εκείνους γιατρούς, νοσηλευτές, παραιατρϊκό, που μάχονται με τον κορονοϊό. Στους ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας που φροντίζουν για την ασφάλεια μας και των περιουσιών μας, αλλά της φύλαξης των συνόρων. Ο καθένας από εμάς έχει την υποχρέωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλει με όποιο τρόπο και μέσο μπορεί. Να ευαισθητοποιηθεί και να προσφέρει με έργα και με πράξεις κι όχι με λόγια», ανέφερε ο κ. Μεριβάκης.

Ο ίδιος ευχαρίστησε την δημοτική του παράταξη και τα μέλη της, για την στήριξη και να ανταπόκριση σε κάθε του κάλεσμα.

krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia