Ο κορονοϊός ανέβαλε τέσσερις γάμους στην περιοχή της Φαρκαδόνας

Τα ζευγάρια αποφάσισαν να αναβάλλουν το θρησκευτικό γάμο καθώς δεν γνωρίζουν με ποιο τρόπο και με ποια συμμετοχή θα διεξαχθούν οι γαμήλιες εκδηλώσεις

Η πανδημία του κορονοϊού έρχεται να αναβάλει αρκετούς γάμους που είχαν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι σ’ όλη τη χώρα. Πολλά ζευγάρια αποφασίζουν να αναβάλλουν το θρησκευτικό γάμο, μιας και μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις τέλεσης των γαμήλιων δεξιώσεων.

Φτάνει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα και σύμφωνα με στοιχεία της «ΚΡΗΝΗ LIVE» αναβλήθηκαν 4 γάμοι που είχαν προγραμματιστεί για τον μήνα Ιούλιο σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας. Παράλληλα σε αναμονή βρίσκονται ιερείς και κέντρα εκδηλώσεων για το 15Αυγουστο, καθώς και την συγκεκριμένη ημερομηνία είχαν κλειστεί από τα περασμένα Χριστούγεννα ημερομηνίες.

Αρκετά ωστόσο είναι και τα ζευγάρια που διαμένουν στο εξωτερικό και έλκουν την καταγωγή τους από κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας και θέλουν να στεφανωθούν στους γενέθλιους τόπους. Και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αναμονή μιας και περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν σχετικά με τους καλεσμένους.

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία σαφή οδηγία. Τίποτα δεδομένο, για να μπορούν να προγραμματίσουν.

Την ίδια αγωνία βιώνουν και οι ιδιοκτήτες των κέντρων εκδηλώσεων που βαδίζουν στο άγνωστο. Οι επαγγελματίες της περιοχής μας ζητούν να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο για να γνωρίζουν πως θα λειτουργήσουν. Οι ίδιοι βάζουν κι έναν άλλο παράγοντα, σημαντικό θα έλεγε κανείς αν το καλοσκεφτεί. Σε περίπτωση που ένας πελάτης αθετήσει κάποια από τα μέτρα προστασίας, τι θα γίνει και φυσικά ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες;

Απογοητευμένοι βεβαίως εμφανίζονται και οι μουσικοί των Τρικάλων που κι εκείνοι με τη σειρά τους είχαν κλείσει ημερομηνίες για την μουσική συμμετοχή στις γαμήλιες δεξιώσεις. Γι’ αυτούς τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, μιας και το καλοκαίρι όπου είχαν προγραμματίσει με τις ορχήστρες τους υπαίθριες εκδηλώσεις δεν γνωρίζουν αν διεξαχθούν με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς εισόδημα.

krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia