Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θ. ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ως τιμώμενο πρόσωπο, στην Δεξίωση της Πρέσβειρας του Ισραήλ για την ελληνική αποστολή στη Eurovision

Σε ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες εκδήλωση για την ελληνική αποστολή στη Eurovision, στην οικία της Πρέσβεως του Ισραήλ Ιρίτ Μπέν Άμπαμε τιμώμενο πρόσωπο την Κατερίνα Ντούσκα, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι «Better Love».

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα και ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Δασκάλου γιος του γνωστού Αρχιτέκτονα Θωμά Δασκάλου, που παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος των  Δημοσίων σχέσεων των φίλων του διαγωνισμού, για την Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision που φέτος θα γίνει στο Ισραήλ. Ο Κωνσταντίνος Δασκάλου, ο οποίος είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς,  ευχαρίστησε την Πρέσβειρα και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ιδιαίτερα κάθε επιτυχία στην Κατερίνα Ντούσκα.  Παίρνοντας τον λόγο, η Πρέσβης του Ισραήλ ευχαρίστησε και δεξιώθηκε όλους τους παρευρισκομένους  ενώ ο Πρέσβης του Κανάδα Μαρκ Άλεντόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά για τη χώρα που η Ελληνο-Καναδή Κατερίνα Ντούσκα συμμετέχει στον διαγωνισμό ευχόμενος με την σειρά του κάθε επιτυχία.

Το «παρών» στην γιορτή έδωσαν οι σχολιαστές του διαγωνισμού Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου, στελέχη της Minos EMI, καθώς και θρύλοι του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος που έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στην Eurovision,  όπως η Ελπίδα, ο Πασχάλης, η Μπέσυ Αργυράκη, και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia