Ο Μιχάλης Μπαγιώτης βάζει πλώρη για τη Δημαρχία!

Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του πρώην πρόεδρου της ΝΟΔΕ Μιχάλη Μπαγιώτη προς τις δημοτικές εκλογές! Το επιβεβαιώνει και η φωτογραφία του trikalafocus με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας να επιστρέφει δριμύτερος μετά το σοβαρό τροχαίο που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.Ο “σκληρός για να το βάλει κάτω” υποψήφιος παραμένει πιστός στις υποσχέσεις του ότι θα είναι κοντά στου δημότες και το αποδεικνύει εν τοις πράγμασι, καθώς πριν καλά-καλά αναρρώσει (παρά τις συστάσεις των γιατρών να περπατάει λίγο) συναντάται με φίλους και στενούς συνεργάτες και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα χωρίς άγχος αλλά με δυναμισμό! Σήμερα ο Μιχάλης Μπαγιώτης είχε χαλαρή συζήτηση στην πλατεία του Πετρωτού και τα μηνύματα νίκης που έλαβε από τους συγχωριανούς του, τον εφοδίασαν με περισσότερη αποφασιστικότητα και ενέργεια ενόψει του εξαντλητικού διμήνου που ακολουθεί μέχρι τις κάλπες.

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση και τη στελέχωση του συνδυασμού του! Χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του 28χρονου Θάνου Γαλάνη για τον οποίο ο Μιχάλης Μπαγιώτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

Ένας νέος άνθρωπος , μόλις 28 ετών ,ο Θάνος Γαλάνης στράφηκε στην κτηνοτροφία και δημιούργησε από το μηδέν μια υγιή επιχείρηση. Ένας άνθρωπος που στόχο έχει την παραγωγή και όχι τις επιδοτήσεις. Ένας άνθρωπος , για τον οποιο κάποιος καταλαβαίνει ότι έχει ιδέες, στόχους, αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά. Ένας άνθρωπος που έχει όλες τις προυποθέσεις που απαιτούνται από ένα άτομο για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιό μας. 
Θάνο Γαλάνη σ ευχαριστούμε που εμπιστεύεσαι τον συνδυασμό μας και είσαι πρόθυμος να δουλέψεις εξίσου σκληρά με μας. 
Καλή μας επιτυχία. 
Ο τόπος μας, μας χρειάζεται. 
Χρειάζεται το «Νέο Ξεκίνημα»
Ξεκινάμε δυνατά.Και ξεκινάμε από την πρώτη Κυριακή — μαζί με Thanos G. Galanis

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia