Ο Μπότης υποδέχεται το καλοκαίρι με εκπτώσεις στα είδη κήπου

Η θερινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί Μπότη υποδεχονται το καλοκαίρι με δεκαήμερο ακαταμάχητων εκπτώσεων έως 40%, σε όλα τα είδη κήπου, που θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου.

Μέσα από την τεράστια γκάμα επώνυμων προϊόντων που σας περιμένει στις εκθέσεις μας, θε βρείτε αμέτρητα αξεσουάρ και όλα τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τον κήπο που επιθυμείτε.

Στα καταστήματα μας στα Τρίκαλα και στην Φαρκαδόνα, εκτός από τις ασυναγώνιστες τιμές καυσίμων και τη σταθερή και διαχρονική παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, θα δείτε από κοντά τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα προϊόντων για τον αγρότη.

Τα δυο καταστήματα που λειτουργούν σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα, σας παρέχουν όλα τα είδη ανταλλακτικών, υδραυλικά ρουλεμάν, τσιμούχες, φίλτρα και βίδες όλων των ειδών, σε όλα τα μετρικά πάσα.

Επίσης θα βρείτε μεγάλη γκάμα λιπαντικών, ιμάντες για όλους τους τύπους καθώς και όλα τα αρδευτικά συγκροτήματα για τους αγρότες.

Με την καλύτερη εξυπηρέτηση επτά ημέρες την εβδομάδα, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε ηλεκτρικούς ψεκαστήρες σε καταπληκτική τιμή, βενζινοαντλίες, χλωροκοπτικά και χορτοκοπτικά βενζίνης. Επίσης σκαπτικό και βενζινοαντλίες σε φανταστικές τιμές.

Ειμαστε στη διάθεσή σας 7 ημερες την εβδομάδα από 7 το πρωί μεχρι 10 το βράδυ.

Στεγαζόμαστε στον ίδιο χώρο με τα Πρατήρια AVIN Τρίκαλα και CYCLON στη Φαρκαδόνα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κατάστημα Τρικάλων: 24310 74021

Κατάστημα Φαρκαδόνα: 24330 22348

Θανάσης: 6974412344

Αλέκος: 6985760300

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia