Ο Πέτρος Σακελλάριος για την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου Γέφυρα Αλεξίου-Αρματολικό

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο δημοτικός σύμβουλος Πύλης Πέτρος Σακελλάριος, ευχαριστεί την Κατερίνα Παπακώστα, για την πρωτοβουλία της βουλευτή να θέσει υπόψη του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου Γέφυρα Αλεξίου-Αρματολικό. Δείτε την ανάρτηση του:

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την κ.Παπακώστα (βουλευτη ΝΔ) που με την πρόσφατη επίσκεψή της στον Υπουργο Μεταφορών και Υποδομών κ.Καραμανλή ανέδειξε την σημαντικότητα και αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου Γέφυρα Αλεξίου-Αρματολικό. Ήρθε ο καιρός πιστεύω και οι υπόλοιποι πολιτικοί παράγοντες του τόπου μας , Βουλευτές και Περιφέρεια, να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση αυτού του ζωτικόυ έργου για τον ορεινό όγκο και τον Νομό μας γενικότερα. Διότι είναι αδύνατον το 2021 να ακούμε και να μιλάμε για ανάπτυξη των ορεινών περιοχών όταν δεν υπάρχουν ακόμα τα βασικά οδικά δίκτυα.

Υ.Γ : Άμεσης βελτίωσης χρίζουν και τα οδικα δίκτυα Πολυνέρι-Μυρόφυλλο, Νέα Πευκη-Βάκαρι, Νεα Πευκη-Καψάλι και οι οικισμοί Σπίτια και Βαρκά προς Μεσοχώρα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia