Ο «Ράμπο» Βαγγέλης Ζαφείρης ζητά να μεταφερθούν τα σαρακοστιανά στα σύνορα

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας Βαγγέλης Ζαφείρης κατά κόσμον «Ράμπο» θα προτείνει στο Δήμο Φαρκαδόνας τα τρόφιμα που δεν χρησιμοποιήθηκαν την Καθαρά Δευτέρα να αποσταλούν στα σύνορα για τις ανάγκες σίτισης Στρατού και Αστυνομίας

Με κομμένη την ανάσα, δηλώνει, πως παρακολουθεί τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στα σύνολα της πατρίδας μας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, Βαγγέλης Ζαφείρης. Ο κατά κόσμον «Ράμπο», απόστρατος του Ελληνικού Στρατού, δεν κρύβει το ενδιαφέρον του, για τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς, οι οποίοι προτάσσουν τα στήθη τους τις τελευταίες μέρες προκειμένου να φυλάξουν τα σύνορα μας, από τις μεγάλες ροές προσφύγων και μεταναστών που έρχονται που διοχετεύονται από την Τουρκία.

Μάλιστα ο κ. Ζαφείρης έρχεται τις τελευταίες ώρες να προτείνει προς το Δήμο Φαρκαδόνας, να μεταφερθούν όλα τα τρόφιμα-σαρακοστιανά που δεν μαγειρεύτηκαν την Καθαρά Δευτέρα στα χωριά, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, να μεταφερθούν στα σύνορα για τις ανάγκες σίτισης στρατού και αστυνομίας.

Ο ίδιος μάλιστα θα μεταβεί στο Δήμο Φαρκαδόνας, προκειμένου να συναντήσει το δήμαρχο Φαρκαδόνας, καθώς επίσης και τους αντιδημάρχους προκειμένου να καταθέσει την πρότασή του, για την μεταφορά όλων των σαρακοστιανών στα σύνορα.

Αναμένουμε να δούμε, την απάντηση που θα λάβει…

krinilive.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia