Ο Στέλιος υιοθέτησε αδέσποτο γατάκι! – Συγκινητικό το μήνυμα του.

Χίλια μπράβο στον παιδικό μου φίλο Στέλιο που έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα αδέσποτο γατάκι. Το μήνυμα του στο προσωπικό του προφίλ φανερώνει το μεγαλείο ψυχής, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειας του, που δεν εγκατέλειψαν τον Tommy στην τύχη του… Τώρα ο γατούλης είναι το νέο μέλος της οικογένειας και είναι βέβαιο πως θα ανταποδώσει τη σωτηρία του προσφέροντας πολύ αγάπη.

Αυτή η μικρή χνουδόμπαλα λέγεται Tommy (από το όνομα του πρωταγωνιστή της σειράς «Peaky Blinders» ?) και είναι ηλικίας 2 εβδομάδων περίπου. Τον βρήκαμε πεταμένο / παρατημένο στο δρόμο, σε άθλια κατάσταση, χωρίς φαγητό και νερό, ποιος ξέρει για πόσες ημέρες, και με τα μάτια του κλειστά. Τον έχουμε μαζί μας εδώ και λίγες ημέρες, φροντίζοντάς τον και προσπαθώντας να τον κρατήσουμε στη ζωή ώστε να μεγαλώσει φυσιολογικά.
Ο Tommy ήταν ένα αδέσποτο και καταδικασμένο να μη ζήσει γατάκι. Τώρα είναι το νεαρότερο μέλος της οικογένειάς μας. Με το καλό να ανεβάσω τις επόμενες εβδομάδες και νέες φωτογραφίες του με την πρόοδο ανάπτυξής του!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia