«Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πήγαν εκδρομή» στον Μύλο των Ξωτικών

Με «όχημα» ένα βιβλίο για την κυκλοφοριακή αγωγή και «οδηγούς», τους/τις  ποδηλάτες/ισσες και οδηγούς μηχανών της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων και της Τροχαίας Τρικάλων, η Αλίκη και ο Τα         ρελοκούνελος από τον Μύλο των Ξωτικών υποδέχθηκαν εκδήλωση για την κυκλοφοριακή αγωγή.
Το πρωί του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου 2023 η συνδιοργάνωση του Δήμου Τρικκαίων, της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων, του Τμήματος Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων και της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων αφορούσε στην κυκλοφοριακή αγωγή. Στην είσοδο του Μύλου των Ξωτικών προσωπικό της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων διένειμε το βιβλίο της Υπαρχιφύλακα κ. Δέσποινας Γκουτζολίκα με τίτλο «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή». Ένα βιβλίο που περιγράφει με σκίτσα και απλά λόγια, όσα βασικά οφείλουν να γνωρίζουν τα μικρά παιδιά για την κίνηση με ποδήλατο ή πεζή, τα σήματα, τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Ταυτοχρόνως, δίνοντας δώρα με τη συνδρομή και της «Αστική Ανάπτυξη» Τρικάλων (της εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων), ενώ οι οδηγοί ποδηλατών και μηχανών υποδέχονταν τα μικρά παιδιά, φωτογραφίζονταν μαζί τους, εξηγούσαν, πώς οι ίδιοι ασκούν τα καθήκοντά τους με αυτά τα οχήματα.
Τον Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησε ο πρόεδρος της «Αστική Ανάπτυξη» ΑΕ κ. Γ. Ζιώγας, ενώ παραβρέθηκαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Δημήτρης Μήτραινας, ο διοικητής του Τμήματος τροχαίας Τρικάλων κ. Κ. Κωστακόπουλος, η διευθύντρια της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων κ. Ευαγγελία Κοντογιάννη, ο πρόεδρος κ. Γ. Αναγνώστου και μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala AE κ. Οδ. Ράπτης, η συγγραφέας κ. Γκουτζολίκα, προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων και της ΕΛ.ΑΣ 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia